Info

engels-nederlandskopieVergroot de uitstraling van uw bedrijf

Stieber Fotografie is zich de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren op bedrijfsfotografie, iets dat inmiddels onmisbaar is geworden binnen het groeiende gedigitaliseerde bedrijfsleven.

Uw bedrijf presenteren met meer uitstraling kan op verschillende manieren. Enige voorbeelden zijn:

  • Portretfotografie tbv publicaties, social media (Linked-In) of een digitaal profielboek binnen uw bedrijf;
  • Interieur/exterieur van uw bedrijfspand;
  • Sfeer & detailfotografie betrekking hebbend op de essentie van uw bedrijfstak;
  • Evenementen binnen uw bedrijf.
Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

Mariska Stieber (47)
Qualified Master Photographer

Bovengenoemde aspecten kunnen zowel separaat als in combinatie een belangrijke bijdrage vormen om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. De beeldbestanden kunnen voor diverse doeleinden worden aangewend zoals webdesign, brochures of jaarverslagen. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw personeelsbestand met een uniform karakter vast te leggen voor uw intranet en/of op uw website. Stieber Fotografie verzorgt dit reeds voor diverse bedrijven met gebruikmaking van een mobiele studio die op de bedrijfslocatie wordt geïnstalleerd tijdens de afgesproken sessiedag(en).

Portrait Picture by Fotostudio BarendrechtOns sleutelwoord hier is coaching. Het coachen tijdens een fotosessie wordt vaak onderschat. Stieber Fotografie besteed hier echter veel aandacht aan aangezien dit de basis is voor het beste eindresultaat om personen op een zo natuurlijk mogelijke wijze te portretteren, zakelijk of informeel.

 

Fotosessie van 20 à 25 min. al vanaf Eur 95,- incl. digitaal beeldbestand in A4 formaat excl. 21% BTW. 

Portrait Picture by Fotostudio BarendrechtWij hebben een lange ervaring met het digitaal vastleggen van bedrijfspanden en zijn o.a. werkzaam voor architectenbureaus ten behoeve van hun bedrijfsportfolio en publicaties binnen hun branche.

Portrait Picture by Fotostudio BarendrechtDe wensen en doelstellingen van de opdrachtgever zullen zorgvuldig worden nageleefd. Het karakter van de sessie zal dan ook afhangen van hoe uw bedrijf zich wil profileren, bijvoorbeeld globaal of gedetailleerd. Naast architectuur hebben wij tevens ervaring in industriële- en scheepvaart fotografie.

Portrait Picture by Fotostudio BarendrechtBijeenkomsten, recepties of een bedrijfsfeest, Stieber Fotografie staat garant voor een perfecte reportage met een zakelijk of meer frivool karakter, wederom naar de wens van de opdrachtgever.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse om een van bovengenoemde werkzaamheden binnen uw bedrijf te laten plaastvinden dan komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en denken graag met u mee om samen een tot een passende oplossing voor uw bedrijf te komen of neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Portrait Picture by Fotostudio Barendrecht

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

BEDRIJFSGEGEVENS

Fotostudio Barendrecht

KvK Rdam 24371444


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Bedrijfsreportage IMd dd 08-02-2014 Lely Maassluis - Stieber Fot

OVER ONS

Vakbekwaam en gespecialiseerd in het vervaardigen van architectuur-, industriële- en scheepvaart reportages voor diverse marketingdoeleinden. Daarnaast kunnen zowel individuele als groepsportretten ten behoeve van persberichten, jaarverslagen of publicaties in vakbladen voor u gemaakt worden en, niet op de laatste plaats verzorgt Fotostudio Barendrecht ook uw professionele profielfoto voor social media.

WERKZAAM IN

Rotterdam; Europoort, Maasvlakte, Waalhaven, Botlek, Pernis, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Fotostudio Barendrecht KvK Rdam 24371444 Telefoon TELEFOON
  Rotterdam Mobiel 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA